mindful riding | buitenritten | ruiterfitheid| instructie | bushcraft

Dit ben ik

 

Ik ben Ellen Hinrichs, een optimistische, vrolijke 40 plusser en geboren in Delfzijl.  Er zijn geen problemen maar uitdagingen.  Ik ben een dierenliefhebber en geniet als andere mensen ook leuke dingen met hun paard kunnen doen. Ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter, 2 honden, 4 katten, kippen en vissen. Zelf ben ik de trotse eigenaresse van een Groninger: Bazalt (Bart van Oldambt) en van Fien, een Haflinger. Zelf les ik gemiddeld 1x per 2 weken met mijn paard. Zowel dressuur- als springles. We zijn samen L1 dressuur en we trainen mee met een 4-tal. We maken wel eens een sprongetje of volgen een crossles.  Maar voornamelijk gaan we graag op buitenrit. 

Ik heb diverse opleidingen gevolgd:

Gediplomeerd Orun instructrice.

Mdgo-agogisch werk, dierenarts-assistente, All-round Politiemedewerker, Milieuagent, Opsporing en handhaving dierenwelzijn, Bedrijfshulpverlener. Daarnaast ben ik eigenlijk altijd aan het bijleren en cursussen aan het volgen waaronder Mindful bewegen en een hbo opleiding Mental coaching. In de tijd dat ik niet bij mijn huidige werkgever ben of op het paard zit, duik ik de boeken in die over gerelateerde onderwerpen gaan. En sinds kort mag ik mezelf vrijwilliger noemen bij Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten. Daar neem ik mensen te voet mee het bos in voor een mooie wandeling. 

Daarnaast heb ik uit mijn professie een luisterend oor en denk oplossingsgericht. Ik ben empathisch en kan goed spiegelen. 

Ik ga niet vertellen hoe je op een paard moet zitten om te winnen bij een wedstrijd. Wel kan ik je de basis meegeven.  Ik ga je vooral meenemen op een ontdekkingstocht in het bos, een ontdekkingstocht naar rust in jezelf en dan ook in je paard.  Ik laat je mooie gebieden zien vanaf een paardenrug of we gaan helemaal back to basic op bushcraft. Een ieder kan mee, beginner of gevorderde. 

 

Informatie

Natuur(lijk) te Paard

Ellen Hinrichs
06-15557225
natuurlijktepaard@gmail.com

Bank: NL23INGB0680082514
KvKnummer: 72405295
BTWnummer: NL105863968B01

webs counters