mindful riding | buitenritten | ruiterfitheid| instructie | trailerladen

Dit ben ik

 

Ik ben Ellen Hinrichs, een optimistische, vrolijke 50 jarige en geboren in Delfzijl.  Er zijn geen problemen maar uitdagingen.  Ik ben een dierenliefhebber en geniet als andere mensen ook leuke dingen met hun paard kunnen doen. Ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter, 2 honden, 2 katten, kippen en vissen. Zelf ben ik de trotse eigenaresse van een Groninger: Bazalt (Bart van Oldambt). Zelf les ik gemiddeld 1x per 2 weken met mijn paard. Zowel dressuur- als springles. We zijn samen L1 dressuur. We maken wel eens een sprongetje of volgen een crossles.  Maar voornamelijk gaan we graag op buitenrit. 

Ik heb diverse opleidingen gevolgd:

Gediplomeerd Orun instructrice.

Bedrijfshulpverlening

Opsporing en handhaving dierenwelzijn

Mindful bewegen

Mental coaching

Instructiepsychologie

Daarnaast heb ik uit mijn professie een luisterend oor en denk oplossingsgericht. Ik ben empathisch en kan goed spiegelen. 

Ik ga niet vertellen hoe je op een paard moet zitten om te winnen bij een wedstrijd. Wel kan ik je de basis meegeven.  Ik ga je vooral meenemen op een ontdekkingstocht in het bos, een ontdekkingstocht naar rust in jezelf en dan ook in je paard.  Ik laat je mooie gebieden zien vanaf een paardenrug of we gaan helemaal back to basic op bushcraft. Een ieder kan mee, beginner of gevorderde. 

Ook kun je bij mij terecht voor paardrijlessen (specialiteit is kinderen lesgeven). Ik kom op locatie.

 

 

Informatie

Natuur(lijk) te Paard

Ellen Hinrichs
06-15557225
natuurlijktepaard@gmail.com

Bank: NL23INGB0680082514
KvKnummer: 72405295
BTWnummer: NL105863968B01