mindful riding | buitenritten | ruiterfitheid| instructie | trailerladen

Laatste nieuws

 

En daar is ook een strippenkaart voor lessen. 

Tot 15 februari 2021 speciale aanbieding:6 lessen strippen voor 80 euro. Daarna 6 lessen voor 90 euro.

 

Allereerst iedereen een hele fijne kerst toegewenst in deze rare tijd. En uiteraard een goed uiteinde. 

Om het nieuwe jaar goed te beginnen kom ik  met wat nieuws.  Vanaf half januari 2021 kun je een strippenkaart aanschaffen. Er zijn 2 soorten. 

1 voor buitenritten á 25 euro per strip (door mij bepaalde locatie) Gewone buitenritten op locatie naar keuze van de klant is 30,00 euro.

1 voor lessen á 15 euro per strip

Je kunt zelf de kaarten samenstellen. Bijvoorbeeld 3 buitenrit strippen en 4 lesstrippen.  Dit is dan zichtbaar op de kaart. 

De 1e 15 km reiskosten zijn voor mijn rekening. Verder worden de reiskosten per keer apart afgerekend middels een tikkie, contant of pin.

Aanbieding tot 1 februari 2021 in verband met de lockdown: 5 buitenritstrippen voor 100 euro

In januari komt er een aanbieding voor de lesstrippen. 

 

 

Vanaf heden, juni 2020 is er ook schriktraining. Ik kom op locatie.  

 

 

 

 

 

 

Nieuw tijdens de mindfull cursus. 

Ik werk vanaf nu met een hartslagmeter voor het paard. Hierdoor kun je zien wat je eigen hartslag voor invloed heeft op de hartslag van je paard. Door gedachtencontrole en ademhaling kun je je zelf resetten en hierdoor meer rust creeren bij je paard.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bushcraft

Bushcraft te paard. Wil je graag onthaasten, genieten van de natuur, koffie als een cowboy, met je eigen paard. Dat kan.  Dit alles in het prachtige gebied van Westerwolde. Ontdek het vanaf een paardenrug. Wat heb je nodig?

Je paard, een rugzak met een halster en een touw, kleine versnapering en water voor jezelf voor onderweg. Voor de rest zorgen wij. Inclusief lunch. 

De tocht is onder begeleiding van Ellen van Natuur(lijk) te Paard en de bushcraft is onder leiding van Jan  van Midden in het Buiten. Beiden zullen je laten genieten van een mooie rustgevende omgeving waar je je alleen op de wereld waant.

Nieuwsgierig? stuur gerust een bericht om meer informatie, zie het item op deze website of meldt je gewoon aan. Het kan in een groepje van max 4 deelnemers of individueel. Ook geschikt voor beginners.

 

 

 

 

 

 

Informatie

Natuur(lijk) te Paard

Ellen Hinrichs
06-15557225
natuurlijktepaard@gmail.com

Bank: NL23INGB0680082514
KvKnummer: 72405295
BTWnummer: NL105863968B01